David Trubridge hos Spotlight

Spotlight forhandler nu de imponerende David Trubridge pendler, som også kan opleves i butikkens udstilling i St. Kongensgade.

Inspireret af naturen David Trubridge er kendt for at lade sig inspirere af sine omgivelser – oftest naturen. Dette kommer til udtryk i følgende udsnit af hans filosofi:

”My ideas come from wild places, edges of turbulence and renewal, where seas break on beaches and headlands, where land and air meet on mountain ridges…”

 David Trubridge designer med forkærlighed for naturens form og farver

Denne filosofi gør sig også gældende for hans lamper, som er inspireret og navngivet efter plante- og dyrelivet. Lamperne er udformet i tyndt, bøjeligt krydsfiner i bambus, som fastsættes til hinanden ved hjælp af små klips.

Lamperne har kinesiske navne, der betyder ord som ”krebs”, ”ruse”, ”søpindsvin” etc. Trubridge udmærker sig ved at kombinere farver, mønstre og organiske former – derved skabes en rød tråd mellem hans forskellige designs.

 Coral lampen fra David Trubridge pynter på ethvert hjem  Fantastisk lysspil i Coral pendellampen fra David Trubridge

Tidligere skibsingeniør og skovfoged med forkærlighed for miljøet

David er uddannet skibsingeniør men har i en periode også arbejdet som skovfoged, og det er igennem disse fag, at hans samhørighed med natur og miljø er opstået.  Fra de spæde skridt i designprocessen og frem til leveringen har Trubridge miljøet med i sine tanker. Det kommer bl.a. til udtryk, idet lamperne leveres som samlesæt, hvilket gør fragten mere bæredygtig.

Den bambus, som anvendes til lamperne, kommer fra plantager i USA, New Zealand og Australien, som styres bæredygtigt. David anses som værende ambassadør for bæredygtigt design, hvorfor han har vundet mange anerkendte designpriser. På trods af at virksomheden allerede arbejder med en bæredygtig tilgang til design, søger de altid at udvikle sig på området.

Se Spotlight’s udvalg af David Trubridge lamper HER

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s