Blog-indlæg

Nyt lys i køkkenet – lyseksperternes favoritter

Af Lysdesigner og Salgsassistent hos Spotlight, Sara Løvengreen

Selvom solen skinner så dejligt her for tiden, så bliver det stadig mørkt om aftenen. Det kan endda føles endnu mørkere indenfor, når det er lysere udenfor. Det er derfor særligt vigtigt med god arbejdsbelysning, når den lækre sommermad forberedes i køkkenet. Vi har fundet vores favoritter til køkkenet frem til dig. Det gælder både væglamper og pendler til over køkkenøen og køkkendisken. Tag et kig og få lidt inspiration til dit eget køkken.

 

Væglamper
– der giver generel rum belysning –
og samtidigt et godt
arbejdslys på bordpladen.

 

Vipp 522
Vipp har tidligere været kendt for deres skraldespande og enkle design. Nu har de lanceret en ny lampeserie, som følger det samme stilrene design. Vipp 522 væglampen har en justerbar arm, hvilket kan være rigtig praktisk i et køkken. Derudover giver den ikke kun direkte lys på bordpladen, men også indirekte lys til rummet.

Se mere om Vipp 522 lampen HER

 

Vipp522-2

Vipp522-3

 

Occhio2Occhio, Sento LED Verticale

En mere moderne/minimalistisk løsning er denne skønhed fra Occhio. Generelt er på-bygnings spots i køkkenet en tendens, vi ser mere og mere. Det helt minimalistiske look ved et spot kan nemlig gå ind og bryde med de gamle udsmykkede boliger og give kant til hjemmet.

 Occhio3Occhio1

Se mere om Occhio, Sento LED Verticale lampen HER

Pendler, der giver køkkenet stil
– og samtidigt godt fleksibelt lys

 

Occhio-Sento-LED-Sospeso

 

Occhio, Sento LED Sospeso

Occhio er førende inden for stilfuldt teknisk belysning. De kombinerer nemlig design og teknik, så alle kan være med.

Denne lampe fra Occhio kan hæve/sænkes og fylder minimalt visuelt i rummet. Derfor er lampen ekstra god til køkken øer, hvor du gerne beholde visuel frihed til resten af rummet. Lampen er LED og kan customizes  på alverdens måder, så den passer ind i stort set alle hjem.

 

 

 

Occhio-Sento-LED-Sospeso1

Occhio-Sento-LED-Sospeso2

Se mere om Occhio, Sento LED Sospeso lampen HER
Occhio-Sento-LED-Filo2

 

Occhio, Sento LED Filo

Occhio er et af vores favorit brands, når det gælder belysning til køkkenet. Det er fordi, lamperne giver et fantastisk godt lys. Lysmængden er høj, det er LED (energibesparende) og kvaliteten af lyset er exceptionel høj. Den tredje lampe fra Occhio – Sento LED Filo – har et tvist i designet sammenlignet med de tidligere nævnte. Dét gør netop denne endnu mere til en stilet designerlampe.

 

 

 

 

Occhio-Sento-LED-Filo3Occhio-Sento-LED-Filo

Se mere om Occhio, Sento LED Filo lampen HER


Artemide, Tolomeo Sospensione 2 Bracci

Hvis man kun har ét udtag i loftet, men gerne vil have masser af lys over hele bordpladen er denne lampe fra Artemide en oplagt mulighed. Tolomeo Sospensione 2 Bracci er en særudgave af den klassiske tolomeo lampe. Den er ligeså fleksibel og har samme industrielle look, som klassikeren, men er tilpasset netop køkkenøer eller andre arbejdsborde.

Se mere om Artemide Tolomeo Sospensione 2 Bracci lampen HER

 

Lightyears, Caravaggio Pendel

Vores sidste favorit til køkkenet er en ren klassiker. Lampen her har vi endda før nævnt i vores tidligere indlæg. Dette er fordi lampen er alsidig og generelt et godt og fornuftigt design. Her snakker vi ikke kun æstetisk design, men også lysmæssigt design. Det opale glas gør, at lampen giver en god mængde lys til både rum og bordplade. Og den detalje må nok også siges at være vores genganger. En lampe – der både giver lys til rummet og til bordpladen – er vores favorit-design til lamper i køkkenet.

Caravaggio-pendel-opalCaravaggio-pendel-opal2

Se mere om Lightyears Caravaggio Pendel opal HER

 

Er du i tvivl, om den lampe du har forelsket dig i vil gå til køkkenbrug, så kontakt os på tlf. nr. 33 11 44 00 eller mail info@spotlight.dk  – så kan vi tage en uforpligtende snak om det. Måske vi kan komme med en løsning, du ikke selv havde tænkt, eller hjælpe dig med at realiserer den idé, du allerede har!

Kast også et kig på mere inspiration til Køkkenlamper hos Lamper.dk